26785
17:46 3.032017

Чому різниця вартості квитка з Перечина до Ужгорода складає 4 гривні?

Життя 9752

автобус-400x285– Вчора купила квиток з Перечина до Ужгорода за 11 гривень 15 копійок. Через дві години їхала донька в Словацьке консульство, за квиток заплатила 12.72 грн. З Ужгорода ми поверталися за 15.60 грн. У касі сказали, що у кожного перевізника своя ціна. Різниця у чотири гривні?! Я такого не розумію, – обурюється Любов Василівна.

Й інші пасажири теж не розуміють такої ситуації.

Касирка автостанції «Перечин» каже, що ціни на квитки дійсно відрізняються, і не лише у напрямку Ужгорода. Наприклад, різниця вартості квитка з Перечина до Ужгорода складає 4.11 грн. Кожен перевізник встановив свою ціну – має таке право.

Заходжу на сайт bus.com.ua. Ознайомлююся з поданою інформацією. Пасажирів райцентру Турянщини доставити до обласного центру може майже десяток перевізників на різному виді транспорту, в основному це ПАЗики, Богдани, є один Mers Sprinter, Opel Movano. Найдешевше поїхати до вароша на автобусі, який здійснює рейс «Тур’я-Бистра – Ужгород» (перевізник – Кишкан Л.Б). На Гапакових «Богданах» поїдете за 12.66 грн. (на ворочівському автобусі) та за 12.72 грн. (на лумшорському). За 12.72 грн. повезе вас і перевізник Ман В.М. Ужгородське АТП на різні автобуси встановило різні ціни: на пазику проїзд коштує 13.35, а ось на мерсі та опелі – 15.19. Найдорожче возить пасажирів перевізник Гісем Я.В. З Перечина до Ужгорода квиток на його пазик, який здійснює рейс «Порошково – Ужгород», коштує 15.26 грн.

– Щодня їжджу на роботу у варош. Виходить, аби зекономити гроші, мушу записати собі ціни на проїзд усіх перевізників і їхати тим автобусом, що дешевше, – розмірковує пані Ольга. Такої ж думки й інші пасажири.

Тетяна Грицищук

Різницю вартості квитків можна побачити на скрінах та сайті bus.com.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах