На Рахівщини зварили гуцульський портер зі снігу
Вийшов цікавий та унікальний на смак гуцульський портер, розповідають про свій успішний експеримент у крафтовій пивоварні Ципа, яка розташована на Рахівщині у селі Кваси.
– Сніг у Карпатах буває настільки чарівним, що особливо тонким натурам часом нагадує манну небесну.
Щире естетичне зачудування та божественні гастрономічні асоціації наштовхнули Ципу на думку зварити з нього особливе пиво, – розповідають пивовари. – Сліпучо-білий матеріал на схилах довколишніх гір збирала весела ватага ципиних друзів. Додали до нього гарний настрій, чотири види німецького солоду, гірко-ароматний хміль Polaris та дріжджі.
Вийшов цікавий гуцульський портер, який неодмінно варто скуштувати. Усі, хто в дитинстві полюбляв ласувати снігом та бурульками, пригадають знайомий смак.
Пиво вийшло з початковою щільністю 13%, міцністю 5% та гіркотою 33 IBU, пише rakhiv.in
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися