24268
14:05 24.012017

Заклади соціальної та медичної сфери Тячівщини співпрацюватимуть з Норвегією

Життя 3539

11Цими вихідними на Тячівщину за запрошенням благодійного фонду “Дім милосердя” (директор Василь Фенчак та Валерій Валько) завітали з гуманітарною допомогою – новою машиною швидкої допомоги представники Lions Clubs International з Норвегії.

Представники організації, що виконують різні гуманітарні проекти, оглянули заклади охорони здоров’я району – Нересницьку дільничу лікарню, Углянську дільничу лікарню, Тячівську районну лікарню та поліклініку та пожежні частини району, інформує прес-служба Тячівської РДА.

В загальному, Lions Clubs International — сукупність міжнародних громадських благодійних організацій — клубів, що виконують різні гуманітарні проекти по всьому світу. Девіз спільноти Lions — «Ми служимо».

– Ми обов’язково будемо підтримувати подальшу співпрацю та надання чергової допомоги закладам соціальної та медичної сфери Тячівського району. Побачили на власні очі все, усі проблеми і будемо діяти, і робити усе, що в наших силах, – каже директор Lions Clubs International в Норвегії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах