21069
11:43 8.122016

Перший міжнародний антикорупційний тижневик запровадили на Закарпатті  

Життя 2250

Державна прикордонна служба України продовжує комплекс заходів з протидії корупції серед персоналу та протидії втягування персоналу в протиправну діяльність.

15326248_926568290807744_3438448370445387476_o

Так, на Закарпатті, у межах Чопського прикордонного загону, з 5 грудня стартував перший Міжнародний Антикорупційний тиждень.

Акція приурочується Міжнародному дню боротьби із корупцією, який, згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН, відзначається щорічно 9 грудня.

Окрім міжнародних пунктів пропуску по всій Україні, дана акція проводиться також в межах відповідальності Чопського прикордонного загону, в таких міжнародних пунктах пропуску, як: «Тиса», «Ужгород» та «Малий Березний», повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Чопського прикордонного загону.

Даний Антикорупційний тиждень – це черговий практичний крок, який здійснюється прикордонним відомством України в рамках реалізації партнерських інституцій із національними та міжнародними спеціалізованими установами у сфері запобігання і боротьби з корупцією.

Відтак, основною метою даного заходу є інформаційна кампанія, яка супроводжується презентацією антикорупційних флаєрів та анонімного анкетування учасників міжнародного руху щодо виконання службових обов’язків правоохоронцями.

Зокрема, подорожуючі, які перетинали кордон через міжнародні пункти пропуску, зустрічали активістів, які разом із прикордонниками України, Словаччини та Угорщини роздавали листівки із закликами не брати участі в корупційних діях. А при виявленні будь-яких проявів корупції з боку працівників пунктів пропуску, телефонувати на гарячу лінію прикордонного відомства Державної прикордонної служби України за телефоном – 8 (044) 527-63-63.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах