172926
09:45 22.102024

В Ужгороді стартував другий рік Української академії лідерства

Життя 136

19 жовтня УАЛ Ужгород розпочала в Ужгороді другий формаційний рік для молоді з усієї України. Офіційне відкриття відбулося у новому приміщенні на вул. Підградській, 33б.

Цей день став простором для партнерів, медіа, випускників, батьків, крім того, відбулася панельна дискусія «Лідерство через вплив: як ефективно мотивувати та надихати без використання формальних повноважень».

Цьогорічна програма об’єднала 34 підлітків, зокрема, із Харківської, Київської, Сумської, Львівської, Полтавської, Івано-Франківської областей, Криму. Методологія Української академії лідерства передбачає великий акцент на роботі в групі, формуванні міцних соціальних звʼязків, тому така кількість студентів цього року є оптимальною для втілення програми, зазначають в УАЛ.

Протягом 10 місяців студенти Академії вчитимуться працювати в команді, досягати цілей, брати відповідальність за своє життя та долю країни, проводитимуть різноманітні заходи, реалізовуватимуть проєкти, волонтеритимуть.

УАЛ – це формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей. Академія поєднує річну програму між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства.

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах