172078
16:52 4.102024

Візит ректора УжНУ до Кошицького Технічного університету

Життя 173

Ректор Ужгородського національного університету професор Володимир Смоланка та декан економічного факультету доцент Віталій Сержанов у рамках реалізації програми ERASMUS + минулого тижня перебували з робочим візитом у Кошицькому Технічному університеті (ТУКЕ).

У ході візиту відбулися робочі зустрічі спрямовані на зміцнення і розширення співпраці між УжНУ та Кошицьким Технічним університетом. Володимир Смоланка та Віталій Сержанов взяли участь у церемонії відкритті академічного року в ТУКЕ та зустрілися з його ректором професором Петером Месарошом.

Ректор і декан економічного факультету УжНУ ознайомились з роботою інституту біомедичної інженерії ТУКЕ, відвідали медичний факультет університету Павла-Йожефа Шафарика, де зустрілись з деканом професором Петером Ярчушкою, заступницею декана професоркою Желмірою Яцеєвою та іншими колегами.

На економічному факультеті ТУКЕ відбулися робочі зустрічі з деканом Міхалом Шолтесом та його звступником Яном Булецою, професором Robert N. THOMAS з Інституту технології Джорджії, (штат Атланта, США) який перебуває в Кошицях за програмою «Фулбрайт», ознайомились з підрозділом економічного факультету ТУКЕ – «Кошіце Трансформерс», який здійснює підготовкою міжнародних проектів, забезпечує трансфер наукових розробок, технологій з науки у практику, комерціалізацію таких напрацювань, відвідали виставку наукових досягнень «SlovakiaTech».

Володимира Смоланку, Віталія Сержанова та їхніх колег з ТУКЕ в Кошицькій мерії сердечно вітав мер м. Кошиці Ярослав Полачек.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах