171911
09:44 2.102024

Закарпатські гвардійці відзначили День захисників і захисниць України

Життя 212

Закарпатські нацгвардійці разом з представниками влади, громадськості, духовенства побратимами з інших військових формувань і правоохоронних органів відзначили День захисників і захисниць України.

На Пагорбі Слави в Ужгороді вони поклали квіти до монумента та могил загиблих військовослужбовців, які віддали життя під час відсічі російської збройної агресії. Також бійцям закарпатського підрозділу Нацгвадії вручили державні нагороди, грамоти і подяки від місцевих органів влади та командування НГУ. А студенти Закарпатської академії мистецтв подарували гвардійцям урочистий концерт.

«Надзвичайно важливо пам’ятати захисників минулого, наслідувати славні козацькі традиції, шанувати пам’ять загиблих героїв, але з впевненістю і оптимізмом дивитися у майбутнє. Саме заради мирного і вільного майбутнього України наші військовослужбовці разом з побратимами б’ються на фронті з агресором. Ми знаємо, наскільки це важко, адже самі нещодавно повернулись з фронту. Я вітаю усіх своїх побратимів з Днем захисників і захисниць і бажаю їм сили, віри і впевненості у наших силах», – розповів гвардієць з позивним «Мажор».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах