170635
08:30 5.092024

Відбувся благодійний концерт від студентів УжНУ

Життя 464

День знань в університеті був насичений різноманітними цікавими заходами. Ввечері 2 вересня відбувся благодійний концерт організований профспілкою УжНУ та студентською радою. Усі номери були підготовленні студентами університету, які ввійшли в списки переможців та учасників «Студвесни 2024».

На заході ужнівці продемонстрували свої вокальні та хореографічні таланти, до того ж ведучий влаштовував постійні мініконкурси, призерам – сертифікат від спонсора! Проте головною складовою концерту залишилася підтримка Збройних Сил України. Завдячуючи благодійному аукціону та внескам від глядачів та університету вдалося зібрати 22 430 грн.

Розпочав урочисту частину ректор університету Володимир Смоланка: «Подібні заходи ми останні два роки не проводили. А сьогодні на цій сцені для вас виступлять найкращі таланти Ужгородського національного університету, які брали участь у «Студентській весні». Бажаю вам отримати задоволення від цього вечора. Пам’ятаємо, що це благодійний концерт, тому попрошу внести посильну суму для підтримки наших захисників. Зібрані кошти підуть для 3-ї та 128-ї штурмових бригад, а також для закупівлі комплектуючих дронів, котрі виробляються в нашому університеті».

Окрім номерів студентів на захід завітав і гурт «Western wolves», який продовжив заряджати публіку своєю енергією і змусив всіх стрибати та підспівувати. Соліст Василь Ділей зазначив, що навіть не уявляв такого ажіотажу.

Після запального виступу, було розпочато благодійний аукціон. До пропозицій увійшли частини спорядження та зброї наших військових :

– 1 лот: тубус з РПГ АТ-4 відійшов за 6 000 грн;

– 2-4 лоти: гільзи від американського кулемета «Браунінг». За них вдалося отримати 500, 1000 та знову ж 500 грн;

– 5 лот: запал від реактивної системи – 1500 грн;

– 6 лот: коробка для боєприпасів – 1000 грн;

– 7 та 8 лоти: частини снаряда від РПГ-7 здобули 1000 та 350 грн;

– 9 лот: запалювач від танкової міни – 800 грн;

– 10 лот: сухпайок французького легіону – 1000 грн;

– 11 лот: РПГ-18 забрали за 1500 грн.

На останок запалюючи не тільки сцену, але й серця, виступив гурт «Gravity Religion». Хлопці добряче зарядили публіку та подарували кожному чудовий настрій на весь вечір, а, можливо, і на увесь навчальний рік.

«Ужгородський національний університет – студентсько-центричний, у ньому в центрі уваги завжди є студент. Студрада і профком це ті, хто працюють для вас разом із ректоратом і всіма викладачами, – мовив на завершення проректор Ігор Король. «Кажуть, як рік почнеш, так і проведеш. Ми гарно почали, гарно продовжимо і та так само гарно завершимо. Успіхів вам!».

Перша у 2024/25 навчальному році студентська вечірка тривала до самої ночі.

Валерія Мельник, Інформаційно-видавничий центр УжНУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах