16847
14:12 3.102016

Одразу на двох інвестиційних форумах презентували інвестиційний потенціал Закарпаття

Життя 1742

5888531084318637332_n

Делегація Закарпатської області представила інвестиційний потенціал регіону на Центрaльно-укрaїнському інвестиційному форумі в місті Кропивницький Кіровоградської області.

Паралельно до роботи форуму проходила аграрна виставка “АгроЕкспо-2016” та спеціалізована туристична виставка. Закарпатці презентували туристичний продукт, зокрема активний відпочинок, гастрономічний та винний туризм, запрошували гостей виставки відпочивати в Закарпатській області.

Представники Закарпатської ОДА взяли участь й у IX міжнародному інвестиційному форумі “Таврійські горизонти” в місті Нова Каховка Херсонської області. Туди закарпатці повезли інвестиційні проекти у сфері туризму, які нещодавно були презентовані на Міжнародному інвестиційному форумі “Закарпаття — бізнес в центрі Європи” за участі послів з 40 держав та представників бізнесу в Ужгороді.

У Кропивницькому під час роботи однієї з секцій обговорено розвиток сільських територій, в т.ч. й через призму розвитку сільського туризму. В Закарпатській області наразі зафіксовано 363 сільські садиби, які приймають гостей.

Крім того, в місті Нова Каховка 30 вересня відбулося чергове засідання Ради туристичних міст і регіонів. Основна частина роботи стосувалася підбиття підсумків літнього туристичного сезону, інформують у департаменті економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах