16833
10:37 3.102016

Закарпатські енергетики попереджають про можливість виникнення пожеж при недотриманні правил улаштування електроустановок

Життя 2014

images2-1З настанням осінньо-зимового періоду збільшується кількість пожеж через порушення правил експлуатації електропобутових приладів, передусім електронагрівальних. Саме на цей період припадає до 70 відсотків загибелі людей на пожежах, повідомляє «Карпатському об’єктиву» адміністрація ПАТ «Закарпаттяобленерго».

У зв’язку з цим попереджуємо та нагадуємо про категоричну заборону використання саморобних, несертифікованих електрообігрівальних приладів для опалення будинків, квартир тощо. Не користуйтеся зіпсованими вимикачами, розетками, вилками та іншими електроприладами. Не використовуйте електроприлади, при включенні яких нагрівається провід та плавиться ізоляція. Виконання внутрішніх електророзподільних мереж та під’єднання до них електроприладів необхідно виконувати відповідно до вимог «Правил улаштування електроустановок». Порушення цих вимог може привести до пожежі, в тому числі й до загибелі людей.

 

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах