167116
13:20 24.082024

Закарпатські митники провели урочистості, присвячені святковим дням

Життя 631

З нагоди відзначення Днів Державного Прапора та 33-ї річниці Незалежності України у Закарпатській митниці відбулися урочистості.

Святковий захід розпочався із вшанування хвилиною мовчання пам’яті загиблих Захисників Вітчизни, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої держави.

Затим новоприйняті фахівці митниці, які свідомо поєднали свою долю з митною службою, урочисто склали Присягу державного службовця, поклялися вірно служити українському народові та державі.

З теплими вітальними словами до колективу митниці звернувся перший заступник начальника Закарпатської митниці Ярослав Могильний. У своєму виступі він підкреслив важливість цих величних свят для кожного українця, що символізують національну єдність та цілісність нашої країни. А надто – під час жорстокої та невиправданої війни росії проти України. Щиро побажав, щоб синьо-жовтий стяг завжди майорів над кожною домівкою та у різних куточках нашої незламної Вітчизни. Побажав усім присутнім міцності духу та стійкості, мужніх та добрих вчинків, мирного майбутнього, родинного затишку та добробуту. А також – докладати зусилля до перемоги та якомога більше допомагати захисникам на фронті та в тилу.

Відтак, посадовець виконав приємну місію, вручивши відомчі заохочувальні відзнаки та нагрудні знаки Державної митної служби найкращим співробітникам митниці за високі досягнення, професійні здобутки у роботі та вагомий внесок у розвиток митної системи.

Про це інформує Закарпатська митниця.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах