167068
15:37 23.082024

Заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися в Ясіня

Життя 613

23 серпня в Ясінянській територіальній громаді Закарпатської області відбулися заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

Заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися сьогодні. 23 серпня в Ясінянській територіальній громаді відбулися заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України. Учасниками стали військовослужбовці Збройних Сил України, батьки та рідні загиблих Героїв, священники, представники місцевої влади, педагогічні колективи, організації, установи, громадські організації та жителі Ясінянської громади. Розпочалися заходи урочистою ходою жителів громади з державним прапором від Стели Небесної Сотні до меморіальної стіни загиблих Героїв Ясінянської громади, які віддали своє життя за Незалежність України. Громада спільно з педагогами Ясінянської школи мистецтв, які грали на інструментах, виконали Державний Гімн України, опісля, ведуча Галина Жураковська згадала імена всіх загиблих Героїв Ясінянської громади та закликала учасників заходу під час хвилини мовчання схилити голови, згадавши всіх Героїв України, що поклали життя за незалежність України. Далі, захід продовжили священнослужителі, які провели молебень за Незалежність України, спільно з громадою заспівали «Вічная памʼять», згадавши загиблих героїв Ясінянської громади. Пізніше відбулася церемонія покладання квітів і лампадок до Меморіалу та вшанування памʼяті Загиблих Героїв України нашої громади. Ми завдячуємо Збройним силам України за те, що сьогодні змогли відзначити День Прапора України. Завдяки Вам жовто-блакитний стяг майорітиме в кожному куточку України! Ви є прикладом сили, незламності та мужності для всього світу! Памʼятаємо якою ціною наші співвітчизники щодня здобувають незалежність рідної землі!

Опубліковано Ясінянська територіальна громада Пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Учасниками стали військовослужбовці Збройних Сил України, батьки та рідні загиблих Героїв, священники, представники місцевої влади, педагогічні колективи, організації, установи, громадські організації та жителі Ясінянської громади.

Розпочалися заходи урочистою ходою жителів громади з державним прапором від Стели Небесної Сотні до меморіальної стіни загиблих Героїв Ясінянської громади, які віддали своє життя за Незалежність України. Громада спільно з педагогами Ясінянської школи мистецтв, які грали на інструментах, виконали Державний Гімн України, опісля, ведуча Галина Жураковська згадала імена всіх загиблих Героїв Ясінянської громади та закликала учасників заходу під час хвилини мовчання схилити голови, згадавши всіх Героїв України, що поклали життя за незалежність України.

Далі, захід продовжили священнослужителі, які провели молебень за Незалежність України, спільно з громадою заспівали «Вічная памʼять», згадавши загиблих героїв Ясінянської громади.

Пізніше відбулася церемонія покладання квітів і лампадок до Меморіалу та вшанування памʼяті Загиблих Героїв України нашої громади.

Ми завдячуємо Збройним силам України за те, що сьогодні змогли відзначити День Прапора України. Завдяки Вам жовто-блакитний стяг майорітиме в кожному куточку України! Ви є прикладом сили, незламності та мужності для всього світу! Памʼятаємо якою ціною наші співвітчизники щодня здобувають незалежність рідної землі!

Про це повідомляє Ясінянська територіальна громада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Проєкт для дівчат та жінок з інвалідністю «Надихаючі дівчата» стартує в Ужгороді
16:12
На Рахівщині підозрюваний у побитті співмешканки до смерті перебувати під вартою без застави
16:01
На Виноградівщині для педагогів ІРЦ та психологів провели практикум-семінар
15:38
Закарпатець разом з неповнолітнім пособником намагалися переправити чоловіка через кордон
15:19
Нацгвардійці здали кров для поранених побратимів
14:55
У Мукачеві відзначили 180-річчя від дня народження Мігая Мункачі
14:36
«Минуле і сьогодення народного вбрання» – виставка народних костюмів в Ужгороді
14:10
Судитимуть депутата Ужгородської міськради, якого СБУ викрила на вимаганні хабарів за відстрочку від мобілізації
14:02
На Закарпатті припинили незаконне виробництво сигарет
13:34
У Великих Лучках попрощалися з полеглим на війні з росією Іллею Бобровичем
12:50
Всі новини