У Берегівському професійному ліцеї сфери послуг модернізували кулінарний хаб
Новий навчальний рік у покращених умовах розпочнуть майбутні кухарі, яких готують у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг на Закарпатті.
Заступник голови ОВА Юрій Гузинець оглянув модернізований кулінарний хаб, який функціонує на базі закладу.
Для підвищення ефективності освітнього процесу, вдосконалення підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кухарів за кошти обласного бюджету ліцей придбав сучасне професійне обладнання. Зокрема, йдеться про пароконвектомат, який поєднує в собі пароварку і конвектомат, шафу шокового заморожування, вакууматор та інше.
Під час візиту Юрій Гузинець поспілкувався з керівництвом ліцею про початок чергового навчального року в умовах війни, впровадження в освітній процес стандартів реформи шкільного харчування, яка триває за ініціативи першої леді Олени Зеленської.
«Разом працюємо над створенням якісного та здорового харчування для наших дітей, забезпечуючи їм краще майбутнє», – наголосив заступник голови ОВА і подякував за роботу, низку благодійних ініціатив колективу та учням Берегівського професійного ліцею сфери послуг.
Про це повідомляє Закарпатська ОВА.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися