165964
17:11 27.072024

У Свалявській міській лікарні урочисто відкрили оновлене реанімаційне відділення

Життя 946

Палати інтенсивної терапії з автономною подачею кисню, сучасне технологічне обладнання для реанімації та надання послуг з інтенсивної терапії та нова лабораторія, у якій за найкоротші терміни вдається надати відповідне свідоцтво та провести діагностику – у Свалявській міській лікарні урочисто відкрили оновлене реанімаційне відділення.

Оновлення приміщення та закупка необхідного технічного устаткування склало близько 7 млн гривень. Загалом відділення розраховане на 10 ліжкомісць. У кожній палаті є ліжко з автоматичним підйомом та регуляцією положення, апаратом кисню, а також кнопкою виклику медичного працівника. Працювали за європейськими зразками, аби лікарня відповідала найсучаснішим вимогам. Вдалося придбати два апарати для наркозу вартістю по 2 млн гривень, яким немає аналогів у Закарпатській області.

Також у лікарні розробили програму пришвидшеного реагування та надання реанімаційних послуг пацієнтам з інсультами. Розвиток медичних установ – один з пріоритетних напрямків для влади різних рівнів, тому Закарпатська ОВА спільно з обласною радою всіляко допомагає та сприяє осучасненню лікарень на території краю. Належний догляд за пацієнтами, відповідні умови та швидкість реагування – кваліфіковані медичні працівники тепер мають можливість надавати якісні медичні послуги та працювати згідно європейських протоколів. Такі результати надзвичайно тішать, зазначають представники влади.

Покращення умов праці в свою чергу дозволяє лікарям якісніше та оперативніше надавати послуги, особливо у реанімаційному відділенні, коли часто рахунок йде на хвилини. У Свалявській міській лікарні вже працюють над осучасненням хірургічного та терапевтичного відділень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах