165628
09:19 19.072024

Поліцейський офіцер Великоберезької громади відзвітувався про роботу за 6 місяців 2024 року

Життя 673

Відбувся звіт поліцейського офіцера Великоберезької громади Закарпатської області, молодшого лейтенанта поліції, Івана Сугай за І півріччя 2024 року.

Під час звіту офіцер доповів про опрацьовані виклики місцевих мешканців, кількість складених адмінпротоколів, забезпечення громадського порядку та безпеки, профілактичну роботу серед населення, проведені рейди, патрулювання у нічний час, скерування кримінальних проваджень до суду, тощо.

Протягом звітного періоду поліцейський відвідував навчальні заклади, де нагадував дітлахам про дотримання основних правил безпечної поведінки, дорожнього руху, недопущення проявів булінгу, вчинення правопорушень тощо.

У тісній співпраці з працівниками сільської ради, поліцейським офіцером громади було здійснено чимало виїздів у неблагополучні сім’ї, на земельні конфлікти, на справи з порушень правил благоустрою і т.д. Також офіцер надавав допомогу працівникам Берегівського РТЦК та СП у доставці та розшуку осіб, які ухилялись від проходження військової служби.

По закінченні зустрічі присутні змогли озвучити офіцеру питання та спільно віднайти їх шляхи вирішення.

Про це інформує Великоберезька громада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах