164121
16:10 11.062024

В Ужгороді нагородили переможців конкурсів серед вчителів та дошкільних закладів

Життя 654

Переможці та лауреати першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» у номінаціях «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика» та учасники обласного конкурсу «Кращий заклад дошкільної освіти» у 2023 році, сьогодні отримали обласні відзнаки та грошові винагороди. Почесну місію виконали виконуючий повноваження голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук та голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У конкурсі вчителі продемонстрували високий рівень педагогічної майстерності, володіння методиками компетентнісного навчання й новими освітніми технологіями. Участь у змаганнях, за звання найкращого у кожній номінації, узяли 53 педагоги із 19 територіальних громад області. За перше місце номінанти отримали премію у розмірі 5 мінімальних зарплат, за друге – 4 мінімальні зарплати, за третє – три. Серед присутніх – переможниця всеукраїнського конкурсу у номінації «Образотворче мистецтво» – учитель Міжгірського ліцею №1 Міжгірської селищної ради Олена Петрище. Крім того, дев’ять дошкільних закладів області – учасників обласного конкурсу відзначені грамотами та преміями.

Також премію отримав наймолодший амбасадор у проєкті Всеукраїнської шкільної ліги – дев’ятирічний Василь Маєвський з Мукачівщини – рекордсмен України, який підняв 16-кілограмову гирю 20 разів за одну хвилину.

Керівники області подякували педагогам, які всупереч перешкодам сьогодення, докладають максимум зусиль, аби наші діти навчалися, мріяли, розвивалися, будували своє майбутнє.

«Виховання і навчання дітей – це сьогодні один із пріоритетів. Ви, шановні педагоги, учителі, готуєте надійний тил, а як мовиться, – перемагає той, у кого сильніший тил. Дякуємо кожному з вас, хто навчає дітей бути патріотами, любити усім серцем та захищати нашу рідну Батьківщину», – зазначив у вітальному слові Василь Дем’янчук.

Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах