145829
13:52 11.062024

У правобережній частині Ужгорода через сильні опади воду подаватимуть за графіком

Життя 631

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород» повідомляє, що у ніч на 11 червня у Березнянському районі випала понаднормова кількість опадів. Дана ситуація спричинила різке підвищення мутності води в дериваційному каналі річки Уж. На даний момент, мутність сягає 4000 мг/дм3. В той час, як водоочисні споруди поверхневого водозабору розраховані на очистку води мутністю до 2000 мг/дм3.

У зв’язку з цим, КП «Водоканал м. Ужгород» вимушений тимчасово перейти на зменшення об’єму подачі води споживачам з поверхневого водозабору, з якого здійснюється водопостачання правобережної частини міста та, частково, промислової зони. Водозабір «Минай», який забезпечує лівобережну частину міста – працює в штатному режимі.

Подача води в районах Радванки, промислової зони та вулиці Карпатської України (Гагаріна), разом з прилеглими вулицями тимчасово буде здійснюватись за графіком: 06:00 – 8:00, 12:00 – 14:00, 18:00 – 20:00. А на правобережній частині міста подача води тимчасово буде здійснюватись з пониженим тиском.

По мірі зменшення мутності води у річці водопровідні насосно-фільтрувальні станції будуть відновлювати свій робочий режим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах