163609
09:23 2.062024

Останній дзвоник пролунав у Косоньському ліцеї

Життя 2815

31 травня у Косоньському ліцеї ім.Арань Яноша, що на Берегівщині, пролунав останній дзвоник. На подвір’ї навчального закладу з цієї нагоди зібралися батьки, вчителі та учні. Після Державного гімну України та виконання національної молитви угорців присутні вшанували жертв війни хвилиною мовчання.

Директорка ліцею Ангела Яноші виступила з вітальною промовою, в якій закликала молодих завжди зберігати свої цінності та мати позитивну надію на майбутнє свого життєвого шляху.

Затим вона вручила грамоти учням, які посіли призові місця на обласних та всеукраїнських олімпіадах, чим створили гарну репутацію навчальному закладу.

Привітав випускників і начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Косоньської сільської ради Василь Лендєл. Він побажав їм усього найкращого у майбутньому, щоб здійснилися їхні бажання.

Віршами, піснями та квітами випускники попрощалися з батьками, викладачами та працівниками ліцею.

Після невеликого виступу випускників із ними попрощалася і їхня класна керівниця Жужанна Феєш. «Пам’ять про важливі речі та людей залишиться назавжди! Я завжди буду пам’ятати про вас. Ви багато чому навчилися за ці роки, але я також навчилася від вас. Іноді нам потрібно говорити те, що відчуваємо. Особливо в цей складний для всіх період важливий кожен позитивний момент, підтвердження, співпереживання. Треба поважати і допомагати один одному, бо якщо не ми, то ніхто. Будьте сміливими та сміливо живіть, щоб завжди можна було з чистою совістю озирнутися на той шлях, який уже позаду».

Від імені батьків випускників вдячність працівникам ліцею висловила Еріка Шаш.

Учні 10 класу звернулися з вітанням до випускників та вручили їм торбинки на пам’ять з добрими побажаннями.

На завершення урочистостей випускники останній раз оглянули, пройшлися рідною школу та центром села.

Наталія ВАРОДІ, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах