163003
13:55 19.052024

У Будапешті відкрилася персональна виставка художниці закарпатського походження

Життя 2077

У галереї K6 у Будапешті відкрилася персональна виставка художниці родом із Закарпаття Кароліни Арпи під назвою Even in the darkest darkness there is light. Експозиція діятиме до 31 травня.

Кароліна – початківець у сфері образотворчого мистецтва, проте малювання не нова любов у її житті. Пропрацювавши багато років візажисткою, вона з часом відчула, що досягла в професії всього, що могла.

«Я дещо втратила мотивацію. Макіяж – це командна робота, де всі рухаються до спільного результату. З роками я зрозуміла, що маю власне бачення», – розповіла Кароліна Арпа виданню Index.

Образотворче мистецтво художниця вивчала в Італії, а саме у Венеції, де вдосконалила свою майстерність. Тепер її роботи просякнуті індивідуальним характером.

За словами мисткині, експоновані картини – це відображення жахіть, які відбуваються в Україні, їхнє осмислення тривало довго.

Кароліна Арпа родом із Закарпаття, тому вторгнення в Україну її дуже вразило. «Ця війна витала в повітрі ще у 2021 році, коли я працювала з кольорами. Після того, що сталося, хотіла малювати, але просто не могла. Тож віддала перевагу чорному, щоб представити мій світ без кольорів», – повідомила художниця.

 (index.hu)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах