162518
17:06 8.052024

В Ужгороді провели в останню земну дорогу 25-річного захисника – солдата Євгенія Белкіна

Життя 638

Євгеній Сергійович Белкін народився 8 липня 1998 року в Ужгороді. Навчався у місцевій школі №20, після її закінчення вступив до Ужгородського національного університету на юридичний факультет.

Після закінчення вишу за власним бажанням вступив до лав Збройних Сил України на строкову службу, потім добровольцем пішов на війну захищати Батьківщину. Брав участь у боях на Луганщині, Чернігівщині, Донеччині, у Запорізькій області.

Виконуючи бойове завдання, старший навідник міномета Євгеній Белкін загинув 24 квітня 2024 року, залишаючись до кінця вірним військовій присязі.

Віддати шану Герою сьогодні прийшли багато містян, рідні та близькі, однокласники, студентські друзі, міський голова Богдан Андріїв, заступник міського голови Іван Завидняк, військові.

Від головнокомандувача Збройних Сил України генерала Олександра Сирського зачитали пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ.

Після заупокійної літургії жалобна хода вирушила із набережної Незалежності до Пагорба Слави, де Євгенія Белкіна поховали із військовими почестями.

У захисника України залишилися мама Галина та кохана дівчина Юлія.

Вічна пам’ять і шана Герою!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах