161894
09:02 25.042024

Студенти УжНУ знайомились з потенційними роботодавцями під час «Ярмарку вакансій»

Життя 450

У середу, 24 квітня, в УжНУ відбувся “Ярмарок вакансій”, де студенти отримали унікальну можливість безпосередньо поспілкуватися із близько 20-ма роботодавцями. Це ще один захід, який відбувся у межах молодіжного форуму «JobJam: ритм твоєї карʼєри”. “Ярмарки вакансій” – це чудова можливість познайомитись зі своїми майбутніми роботодавцями, отримати інформацію щодо доступних вакансій та умов роботи, дізнатися про актуальні тенденції на ринку праці.

Що важливо, на ярмарку були представлені різноманітні компанії, як українські так і міжнародні, від ІТ-бізнесу до Служби судової охорони. Тож зацікавитись вакансіями могли студенти багатьох спеціальностей. Дмитро Койтюк, керівник молодіжного центру «YouthHub» розповідає: “У межах сьогоднішнього форму відбуваються 3 цикли заходів. По-перше, панельна дискусія, під час якої провідні роботодавці, представники влади та університету обговорюють проблеми та виклики, з яким зіштовхується молодь при пошуку роботи. Також це “Ярмарок вакансій”, де зібрались лідируючі компанії нашого регіону, які представляють свої вакансії для студентства. Компанії підготували для учасників багато цікавинок. Крім того, учасники можуть відвідати воркшоп «Комунікаційний скіл must have: етика на робочому місці» та майстер-клас «Написання резюме та проходження співбесіди».

Одним із учасників, які придивлялись сьогодні до вакансій, є Владислав Протас, студент 1 курсу факультету математики та інформаційних технологій. Владислав ділиться, які пропозицій здались привабливими: “Оскільки я навчаюсь з освітньою програмою «Комп’ютерна та бізнес математика», передусім мою увагу привернули компанії, які представляють ІТ-напрямок. Також цікаво було дізнатись про умови стажування і можливість проходження студентських практик у деяких з представлених сьогодні компаній”.

Форум проводиться молодіжним центром «YouthHub» ДВНЗ «УжНУ» у співпраці з NGO Youth Platform \ ГО «Молодіжна Платформа» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується ІСАР Єднання, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Про це повідомляє Ганна Фельцан, Інформаційно-видавничий центр УжНУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах