161558
11:37 18.042024

На Закарпатті запрацювали ще три поліцейські станції

Життя 1217

Цього тижня заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус анонсував роботу трьох поліцейських станцій в підтримку реалізації спільного проєкту Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади» на території регіону.

Два «пункти безпеки» розміщено в селах Угля по вул. Центральній, 14, та Теребля по вул. Центральній, 100, в Углянській та Буштинській громадах Тячівського району. На ввіреній території обслуговування працюватимуть поліцейські офіцери Віталій Фіцай та Іван Бойко, які успішно закінчили спеціальні підготовчі курси задля опанування необхідних навичок нової посади.

Також у Рахівському районі поліцейську станцію відкрили за адресою: с. Костилівка, вул. Миру, 34. Там про охорону правопорядку дбатиме поліцейський офіцер громади Петро Прокопець.

Для надання якісних поліцейських послуг правоохоронців забезпечили усім необхідним: службовими автомобілями марки «Renault Duster» та приміщеннями, куди громадяни можуть звертатися з будь-якими питаннями та проблемами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах