160863
16:11 1.042024

В Ужгороді обговорили створення кластерного медзакладу

Життя 580

Терміни, коли має завершитися процедура створення кластерного медичного закладу в Ужгороді, проблемні питання для закінчення процесів реорганізації, заходи щодо відкриття реабілітаційного відділення обговорили днями на черговому засіданні робочої групи у міськраді.

Присутні заслухали голову комісії з реорганізації, керівника Ужгородської міської багатопрофільної клінічної лікарні Олега Голуба, який розповів, що вже зроблено для приєднання 4 комунальних медичних закладів: Центральної міської клінічної лікарні, міської поліклініки, міського пологового будинку та міської дитячої лікарні, на якому етапі знаходиться процес реорганізації медичних закладів і які дії ще потрібні, щоб завершити процедуру і розпочав функціонувати кластерний медичний заклад.

Зараз, зокрема, продовжується робота із формування актів передачі матеріально-технічної бази медичних закладів, які приєднуються, акти повинні бути сформовані до кінця квітня і затверджені на черговій сесії міської ради.

Міський голова Богдан Андріїв попросив вивчити питання відкриття реабілітаційного відділення, яке повинно функціонувати у структурі кластерного медзакладу згідно із вимогами НСЗУ.

Про це повідомляє Ужгородська міськрада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах