160295
14:39 19.032024

У Мукачеві триває Національний тиждень читання

Життя 644

Долучитися може кожен та відвідати цікаві заходи міста.

З 16 по 24 березня в Україні відзначають перший Національний тиждень читання поезії. Він проводиться за ініціативи Українського інституту книги та має на меті привернути увагу до ролі поетичного слова під час великої війни.

У Мукачеві, в рамках Всеукраїнської акції “Національний тиждень читання”, організовані заходи, спрямовані на просування читацької культури.

19 березня

О 14:00 у громадському просторі “Софіїн двір” відбудуться поетичні читання за темою “Я була в далекій стороні”. Організатор – Мукачівська міська бібліотека ім. О.Духновича.

20 березня

О 15:30 у Центральній бібліотеці ім. О. Духновича заплановано літературно-музичний променад під назвою “Всім серцем любіть Україну свою”.

О 16:00 в Мукачівській школі мистецтв ім. С. Мартона відбудеться тематична зустріч з місцевими поетами Тетяною Рибар та Оксаною Горіною в рамках Тижня Поезії.

21 березня

На завершальний день, о 16:00, відбудуться поетичні читання під назвою “Вільний мікрофон”. Усі заходи проводяться у рамках Всеукраїнської акції “Національний тиждень читання” та відкриті для всіх.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах