159722
12:01 6.032024

На Рахівщині у мистецькій школі відбувся відбірковий тур обласної музично-теоретичної олімпіади

Життя 774

5 березня в закладі Великобичківської мистецької школи відбувся відбірковий тур обласної музично-теоретичної олімпіади. Такі заходи в мистецьких школах області проводяться щорічно, з метою зростання зацікавленості учнів до дисциплін теоретичного циклу, підвищення рівня знань та розвитку їх творчих навичок, активізації творчої роботи викладачів мистецьких шкіл – розповідає Василь Попович.

Організаторами відбіркового туру були: ПІДМАЛІВСЬКА Оксана Юріївна – завідувачка відділом музично-теоретичних дисциплін, та викладачі-теоретики відділу – ПУЛІСКА Наталія Іванівна, ШВЕЦЬ Наталія Степанівна і ПРУЦЬ Галина Дмитрівна – заступник директора з навчальної роботи. Більшість з них, успішно підготували учнів до участі у шкільній олімпіаді.

В творчих перегонах, брали участь учні старших (випускних) класів з 6 та 8 річним терміном навчання. Змагання проходили у двох номінаціях: з Сольфеджіо, та Музичної літератури.

Найбільше учасників було в номінації «Сольфеджіо»: Лепай Дарія, Лаврюк Олександра, Кілічук Вікторія, Кузьмик Марія, Крегул Альвіна, і одна в номінації «Музична література» – Калинська Марія.

Після завершення шкільних музично-теоретичних змагань, журі визначило переможців відповідно до кількості балів набраних учасниками Олімпіади. Ними стали: по «Сольфеджіо» – ЛЕПАЙ Дарія (керівник ПУЛІСКА Наталія Іванівна), по «Музичній літературі» – КАЛИНСЬКА Марія (керівник ПУЛІСКА Наталія Іванівна).

Всі учасники шкільної Олімпіади – нагороджені Подяками, а переможці – Грамотами.

Адміністрація та учбова частина Великобичківської МШ, висловлює вдячність усім, хто здійснював кропітку роботу у підготовці до Обласної олімпіади з музично-теоретичних предметів та вітає переможців змагання!

Бажаємо учасникам конкурсу наснаги у подальшому вдосконаленні свого таланту, творчого натхнення, енергії та наполегливості у досягненні найвищих сходинок професійної майстерності! – Василь Попович.

Боднар Олена

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах