159317
12:32 23.022024

На Рахівщині обговорили стратегію розвитку громади

Життя 979

Великобичківська селищна рада Закарпатської області знову зібрала за круглим столом робочу групу з розробки Стратегії розвитку Великобичківської селищної територіальної громади до 2027 року та Плану заходів з її реалізації.

Під час чергового засідання учасники активно обговорювали завершений варіант важливого документу для громади, враховуючи всі пропозиції, які надійшли від мешканців під час громадського обговорення.

Отже, робочою групою було затверджено обидва документи, які будуть передані на розгляд чергової сесії ради.

Важливо відзначити, що ці стратегічні документи визначають ключові напрямки розвитку громади протягом наступних років і є важливими інструментами для досягнення спільних цілей та покращення якості життя мешканців громади.

Цей захід модерується Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в рамках проєкту «Стратегічний аналіз і рекомендації з розширення можливостей органів місцевого самоврядування і громад за допомогою відповідних стратегічних документів» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Про це повідомляє Великобичківська селищна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах