158489
16:09 2.022024

На Закарпатті дільничні офіцери поліції прозвітували перед громадами про рік роботи

Життя 1087

Про стан правопорядку та виявлені у регіоні правопорушення звітували дільничні офіцери поліції. Представникам громад поліцейські подякували за довіру та підтримку у виконанні їх завдань та підтриманні правопорядку.

Дільничні офіцери поліції у всіх районах Закарпатської області прозвітували перед громадськістю про результати роботи у 2023 році.

Під час зустрічей з громадянами та представниками органів місцевого самоврядування поліцейські розповіли присутнім про свої напрацювання, проаналізували стан правопорядку на території обслуговування та розповіли про вжиті ними заходи для підтримання безпекового простору. Крім цього доповіли і про профілактику вчинення найпоширеніших видів злочинів, зокрема крадіжок та шахрайств.

Так, у 2023 році дільничні офіцери поліції Закарпаття встановили 1483 особи, які причетні до вчинення кримінальних правопорушень, виявили 70 фактів незаконного обігу наркотиків та 19 випадків незаконного поводження зі зброєю. За цей період дільничні також розшукали 67 осіб, які переховувалися від органів влади і виявили та задокументували 16 388 адміністративних правопорушень.

Під час зустрічі присутні також обговорили плани роботи на цей рік і подальші спільні заходи.

Дільничні офіцери поліції подякували своїм громадам за довіру та підтримку у виконанні їх поліцейських завдань.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах