157873
14:52 17.012024

В Ужгороді презентували «Smart.City. Рішення для діджиталізації територіальних громад»

Життя 1019

«Smart.City. Рішення для діджиталізації територіальних громад» – цифрові рішення для розвитку територіальних громад презентувала напередодні в Ужгородській міській раді компанія Реноме-смарт Renome Smart Municipal.

До участі у зустрічі долучилися міський голова, його заступники, секретар міської ради та представники профільних структурних підрозділів у сферах комунального господарства, землевпорядкування, адміністративної діяльності, соціальних послуг, а також представники постачальників комунальних послуг.

Представники підприємства розповіли про успішні кейси впровадження е-квитка у громадському транспорті, мобільні додатки і чат-боти для водоканалу, муніципальний реєстр, систему управління земельними ресурсами та інші автоматизовані рішення для громад.

Розробники пропонують, зокрема:

– Комунальні рішення: автоматизація комунального підприємства для КП “Водоканал м.Ужгород”, а саме особистий кабінет абонента на вебсайті, мобільний за стосунок, чат-бот у Viber; єдина квитанція для спрощення та уніфікації комунальних платежів для населення, що до 50% зменшить щомісячні витрати на обслуговування квитанцій, з можливістю повної відмови від паперових квитанцій протягом 2 років.

– Рішення для громади: муніципальний реєстр, власна база даних мешканців громади та погосподарський облік, автоматизація послуг ЦНАПу, адмінсервіс ВЕТЕРАН, що автоматизує та спрощує процес одержання ветеранських сервісів у ЦНАПах, рішення для роботи з ВПО, Smart GIS, система управління земельними ресурсами.

– Транспортні рішення: ТМС – встановлення валідаторів, кронштейнів та комплектуючих, моніторинг, управління мережею (зокрема підтримка Call-центром), сервісне обслуговування валідаторів.

Про це інформує Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах