157707
09:00 12.012024

На Рахівщині відбулася відбулася презентація результатів проведення Аудиту безпеки

Життя 1029

У рамках Проєкту «Великий Бичків — безпечна громада» 9 січня у Великобичківській селищній раді в межах громадського обговорення відбулася презентація результатів проведення Аудиту безпеки.

До обговорення долучилися керівниця ГО «Солідарність Є» Ірина Мацепура, ініціативно-мотивована група з питань проведення аудиту безпеки, працівники апарату селищної ради, представники різних галузей та активні мешканці громади.

Дослідження проведення аудиту безпеки проведене ІМГ розкрило основні фактори небезпеки для нашої громади. Окрім прямої воєнної агресії рф проти України серед найважливіших проблем виявилися інфраструктурні проблеми і обмеження, відсутність міського та приміського громадського транспорту, місця можливих нападів, відсутність вуличного освітлення, відсутність дорожніх дзеркал на аварійно-небезпечних закритих поворотах, захарещені території.

Після презентації всі присутні, включаючи поліцейського офіцера громади, спільно обговорили можливі шляхи розв’язання виявлених проблем. Вирішення цих питань стане об’єктом подальших обговорень та пошуку конструктивних рішень для забезпечення безпеки та добробуту нашої громади в майбутньому. Будемо продовжувати спільно працювати для створення безпечного та комфортного середовища для всіх мешканців.

Даний захід реалізується завдяки підтримці Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в рамках проєкту “Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни”, що впроваджується Українським Жіночим Фондом”.

Про це повідомляє Великобичківська селищна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах