15668
11:30 20.092016

У закарпатської поліції новий керівник

Життя 6096

119 вересня в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області заступник Голови Національної поліції України генерал-майор поліції Олексій Руденко представив особовому складу нового керівника. Відтепер закарпатську поліцію очолюватиме колишній начальник Ужгородського відділу поліції підполковник Роман Стефанишин.

Роман Ігорович Стефанишин народився 29 листопада 1979 року в м.Хуст Закарпатcької області. Роботу в правоохоронних органах розпочав в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю Закарпаття, де працював на різних оперативних посадах.

У 2004 р. працював у м.Києві в структурі ГУБОЗ МВС України. Займався розкриттям особливо важких злочинів, зокрема, пов’язаних із викраденням людей. У 2007 р. був призначений на посаду начальника відділу боротьби з організованими групами, злочинними організаціями та міжнародною злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області. З липня 2012 р. очолював Ужгородський райвідділ міліції.

У 2015 році очолив Ужгородський міський відділ міліції, де й працював до свого нинішнього призначення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах