155419
13:11 16.112023

На Закарпатті відкрили нову поліцейську станцію та представили поліцейського офіцера громади

Життя 1514

Нову поліцейську станцію відкрили у місті Перечин Ужгородського району. Там представили нового поліцейського офіцера громади, який працюватиме задля безпеки майже 13 тисяч громадян та обслуговуватиме п’ять населених пунктів.

На Закарпатті продовжується реалізація проєкту МВС та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». 16 листопада у місті Перечин Ужгородського району відкрили нову поліцейську станцію.

На відкритті поліцейської станції заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Ус представив нового поліцейського офіцера громади Володимира Бадзима. Він вже пройшов спеціальні підготовчі курси та відсьогодні приступає до виконання службових обов’язків.

Володимир Бадзим нестиме службу на території п’ятьох населених пунктів Перечинської територіальної громади: місто Перечин, села Ворочево, Зарічово, Сімер та Сімерки. Там поліцейський офіцер громади дбатиме про безпеку майже 13 000 громадян.

Для якісного виконання роботи поліцейського забезпечили усім необхідним: службовим приміщенням та новим автомобілем «Renault Duster».

Поліцейська станція знаходиться за адресою м. Перечин, вул. Ужгородська 43.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах