154680
15:20 31.102023

Закарпатські рятувальники отримали дві автівки для роботи від австрійців

Життя 919

Австрійці з регіону Бургенланд передали для потреб закарпатських рятувальників два пожежно-рятувальні автомобілі, один з яких обладнаний причепом-генератором.

Під час візиту австрійської делегації на Закарпаття, гості відвідали пожежно-рятувальний підрозділ місцевих рятувальників та передали їм ключі від двох автомобілів.

Одна з цих автівок використовуватиметься бійцями ДСНС для гасіння пожеж та забезпечення електропостачання, адже окрім цистерни у 4 тонни має ще й усе необхідне спорядження та інструмент, а також обладнана причепом-генератором. Другий транспортний засіб переобладнають під автомобіль для групи піротехнічних робіт, адже наразі сапери як ніхто потребують додаткової техніки.

Австрійські благодійники допомагають вже не вперше і не лише рятувальникам, тож керівник Закарпатської ОВА Віктор Микита та голова обласної ради Роман Сарай подякували Голові Уряду федеральної землі Бургенланд Гансу Петеру Доскоцілу та іншим представникам делегації за підтримку й зазначили, що плани співпраці в обох сторін амбітні та будуть втілюватись у життя найближчим часом.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах