154629
10:11 31.102023

На Закарпатті дві організації отримали гуманітарну допомогу від польських партнерів

Життя 1118

КНП «Обласний заклад надання психіатричної допомоги м. Берегова» Закарпатської обласної ради, Чопський і Мукачівський прикордонні загони отримали гуманітарну допомогу

28 жовтня цього року від Уряду Маршалека Підляського воєводства (м.Білосток Республіки Польща), який є регіоном партнером Закарпатської обласної ради, надійшов гуманітарний вантаж на суму близько пів мільйона гривень. Це подушки, ковдри, комплекти постільної білизни та рушники для закладів області, які опікуються соціально незахищеними верствами населення з метою покращення умов перебування у цих закладах.

Водночас польські партнери передали бензопили та коси для забезпечення оперативно – службової діяльності підрозділів 94 (Чопського) та 27 (Мукачівського) прикордонних загонів.

Наступний гуманітарний вантаж очікується для Управління ДСНС України у Закарпатській області та низки наших медичних і освітніх закладів.

Голова Закарпатської облради Роман Сарай від імені депутатського корпусу обласної ради висловлює щиру вдячність польським партнерам за дружню підтримку та постійну готовність прийти на допомогу у цей складний для України час.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах