152506
14:39 20.092023

Волонтерська організація «Всі руки і серця» аналізує нагальні гуманітарні потреби Закарпаття

Життя 1103

Про це представники організації зі Сполучених Штатів Америки, Великобританії та Канади у складі Йонга Марка Алана, Мартіна Андре Чарльза, Шарман Джессіки Луїз, Райс Ніколь Лінн повідомили у ході зустрічі із заступником голови Закарпатської обласної ради Василем Дем’янчуком.

Останній повідомив, що наразі в області є три нагальні потреби. Це — реабілітація військових та цивільних, що постраждали внаслідок збройної агресії росії, організація умов догляду та проживання для військових, які втратили можливості нормального функціонування внаслідок бойових дій та залишилися одинокими, а також — продовження реконструкції діючих споруд та побудови нового житла для потреб внутрішньо-переселених українців.

Як приклад, Василь Дем’янчук навів співпрацю з фондом «Карітас Чеської Республіки», у результаті якої в області побудовано 33 модульні будинки та облаштовано тисячі квадратних метрів житла для ВПО.

У ході зустрічі замголови презентував гостям і проект майбутнього реабілітаційного центру, на спорудження якого частину коштів за запитом голови облради Володимира Чубірка вже погодилися виділити партнери облради з Чеської Республіки. Відтак, учасники відвідали майбутнє місце розташування центру.

За словами представників волонтерської організації, вони протягом кількох днів вивчатимуть потреби, оглядатимуть локації та спілкуватимуться з внутрішньо переселеними українцями щоб зрозуміти і оформити запит до центрального офісу на організацію допомоги.

Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах