151141
14:46 17.082023

На Тячівщині зводять багатоквартирний будинок для працівників релокованих підприємств

Життя 1625

Під час робочого візиту голови Закарпатської ОВА на Тячівщину оглянули обʼєкт, де зводять помешкання для працівників релокованих підприємств.

Цей проєкт реалізували спільно з Тячівською громадою, ДП «Ламела» й ОВА в межах «Програми будівництва (придбання) житла в Закарпатській області на 2023–2026 роки».

Програма є унікальною для країни та спрямована на створення домівок для внутрішньо переміщених осіб, їх працевлаштування, стимулювання економічного розвитку ТГ, збільшення надходжень до бюджету, а також на забезпечення бізнесу працівниками для подальшого розвитку й функціонування.

Бюджет будівництва був розділений на три рівні частини між учасниками програми, що дало змогу швидко реалізувати проєкт і забезпечити підприємство, яке внесло свою частку фінансування, критично важливими працівниками.

Загальна площа будівлі становить 453,9 м². Йдеться про 28 квартир.

Це черговий успішно реалізований кейс забезпечення житлом переселенців з-поміж працівників компаній, які перемістили свої виробничі потужності, котрий може лягти в основу для подальшого використання громадами не лише на Закарпатті, а й в інших регіонах країни, що займаються релокацією підприємств.

Про це інформує Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах