150625
15:38 3.082023

Нове комп’ютерне й інтерактивне обладнання отримали громади Закарпаття

Життя 1807

15 одиниць сучасної техніки громадам чи не у всіх районах області передала Програма розвитку ООН за сприяння уряду Великобританії. Йдеться про ноутбуки, принтери, моноблоки й інтерактивне обладнання, яке надійшло за проєктом «Підтримка стійкості громад в регіонах України».

Завдяки цьому вдалося посилити ЦНАПи, заклади освіти, інклюзивно-ресурсний та Закарпатський інформаційно-аналітичний центри.

«Партнери вкотре підтримують громади краю й допомагають нам створювати комфортні умови роботи для наших педагогів, працівників ЦНАПів та інших фахівців», – зауважив заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан.

За його словами, надалі це обладнання дозволить покращити якість надання адмінпослуг краянам і сприятиме в організації навчального процесу й розвитку сфер інформатизації та цифровізації в регіоні.

Комп’ютерну техніку громадам і закладам сьогодні передали заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан та регіональна координаторка Програми розвитку ООН Есма Умерова.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах