149816
08:45 14.072023

Представники IT-сектору із Закарпаття взяли участь у конференції у Люксембурзі

Життя 2281

Нещодавно представники Закарпатського IT-кластера взяли участь в одній із найбільших конференцій Європи – Global Tech Conference ICT Spring 2023, що проходила в Люксембурзі.

Це стало можливим завдяки нашій співпраці з Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium Посольством України в Бельгії та домовленостям, яких вдалося досягти з міжнародними партнерами під час візиту в Брюссель.

Наша країна вперше представила власний павільйон на цій технологічній конференції. Це важливий крок у розвитку української сфери айті.

IT Cluster Transcarpathia, який презентував Україну і наш регіон на найвищому рівні, представили компанії PettersonApps (WIT), LCTec та Simcord (Agrobon).

Приємно відзначити, що наші компанії визнають одними з кращих на найбільших міжнародних майданчиках. Участь у таких заходах сприяє формуванню іміджу України як інноваційної технологічної держави, обміну досвідом, встановленню бізнес-зв’язків та співпраці між українськими й іноземними представниками індустрії, що є важливим етапом у розвитку і зростанні українського IT-сектору.

Щиро дякую Посольству України в Бельгії та Люксембургу, Міністерству цифрової трансформації, Міністерству закордонних справ України, Люксембурзько-Українській Торговій Палаті, команді ОВА й Закарпатського ІТ-кластера за результати, яких нам вдалося досягти попри війну.

Про це інформує Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах