149688
10:41 11.072023

Літній табір на базі Закарпатського угорського інституту готовий до прийому дітей

Життя 1404

В умовах сучасних реалій організація відпочинку та оздоровлення дітей набуває особливої уваги. Попри війну, ми повинні дбати про відновлення як фізичного, так і ментального здоров`я підростаючого покоління.

Так, з метою встановлення готовності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до надання послуг, членами Берегівського районного оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей, проведено комісійне обстеження дитячого літнього табору на базі Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ (ЗУІ).

У ході обстеження здійснено вивчення необхідної документації, розробленого примірного меню, вимог щодо забезпечення питного режиму, створення умов для дотримання правил особистої гігієни, медичним інвентарем та обладнанням відповідно до вимог чинного законодавства.

Представники національної поліції органів та ДСНС перевірили заклад на предмет протипожежної безпеки. Особливу увагу приділили дотриманню норм безпеки під час «Повітряної тривоги», зокрема наявність приведеного в належний стан укриття.

Також фахівці Держпродспоживслужби провели роз’яснювальну роботу щодо забезпечення санітарно-епідемічного нагляду за дотриманням вимог санітарного законодавства та норм охорони здоров’я й безпеки відпочинку дітей..

Після обстеження комісія дала позитивний висновок щодо готовності закладу до прийому дітей та підписала акт приймання дитячого оздоровчого табору.

У роботі штабу взяли участь: Єва Данич – перша заступниця голови Берегівської РДА, представники районного управління соціального захисту населення та відділу з питань освіти Берегівської РВА, управління Держпродспоживслужби в районі, представники правоохоронних органів та ДСНС.

Про це інформує Берегівська районна державна адміністрація.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах