149258
08:50 2.072023

У Великобичківську поліклініку купили такий прилад, який допоможе місцевим жителям та полегшить роботу лікарям

Життя 1350

На Закарпатті Великобичківським центром первинної медико-санітарної допомоги було закуплено «Аналізатори сечі» з метою удосконалення надання медичних послуг.

Це дозволить місцевим жителям отримувати аналізи швидше. Раніше доводилось відсилати у місто Рахів і чекати на результат наступного дня.

Аналізатори сечі – це напівавтоматичний прилад, який призначений для проведення загального аналізу сечі. В основі роботи аналізатора – принцип відбивної фотометрії. Даний прилад призначений для аналізу сечі, який дозволяє виявити вміст наступних параметрів сечі: лейкоцити, кетони, уробіліноген, білірубін, білок, глюкоза, питома вага, еритроцити, креатинін, кальцій, мікроальбумін, аскорбінова кислот та pH.

За допомогою цього сучасного апарату сімейні лікарі амубалторій загалньої практики – сімейної медицини с. Верхнє Водяне, смт Кобилецька Поляна та с. Луг зможуть швидко та якісно провести обстеження, щоб визначати загальний стан хворого.

Проведення аналізів здійснюватиметься БЕЗПЛАТНО за призначенням сімейного лікаря.

«Дякую керівнику центру Ірині Княгницькій та нашим сімейним лікарям за старання та хорошу роботу», – розповідає Олег Бурса.

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах