149007
09:17 28.062023

У Перечині відбулася зустріч щодо протидії торгівлі людьми

Життя 1450

26 червня відбулась зустріч експертів команди проекту МОМ «Розбудова спроможності Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Закарпатській області» ЗГЖО Веста Інни Сабадош і Михайла Давиденко, з головою Перечинської територіальної громади Ужгородського району Іваном Погоріляком та керівником відділу охорони здоров’я, соціального захисту населення та структурними підрозділами міської ради.

Метою зустрічі було налагодження співпраці, питання представництва і захист прав і інтересів місцевого населення, виявлення і надання пакету допомоги постраждалих категорій населення в рамках виконання проекту МОМ.

Перечинська територіальна громада об’єднує 5 населених пунктів, деякі тісно межують з державним кордоном України та Республікою Словаччина. Населення громади є активним учасником міграційних процесів та транскордонного життя. Тож увага до проблем, які пов’язані з питаннями захисту постраждалих від торгівлі людьми, трудової експлуатації і насильства, були в центрі уваги при обговоренні.

Учасники обмінялися думками щодо організації роботи в рамках виконання прийнятої Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми, обговорені питання покращення інформування членів громади з проблеми та ризиків потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.

Про це інформує Перечинська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах