148994
17:26 27.062023

Сьогодні Ужгород провів в останню путь двох загиблих Героїв

Життя 2007

Ужгород сьогодні, 27 червня, провів в останню путь двох загиблих Героїв – Володимира Сатмарі та В’ячеслава Гроскопфа. Обороняючи Україну від російських загарбників, воїни загинули 11 травня 2023 року.

Володимир Йосипович Сатмарі народився 17 травня 1981 року в Ужгороді. Тут минули його дитинство, юність. У рідному місті працював і створив сім’ю. Володимир мав багато благородних рис: дисциплінованість, прямолінійність, щирість, вірність, любов до життя. Завжди завойовував симпатії людей. Був люблячим сином, чоловіком, братом, другом, побратимом, колегою.

У захисника залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

В’ячеслав Міланович Гроскопф народився 22 лютого 1973 року в Ужгороді. Навчався у школі №7, вищу освіту здобув на фізичному факультеті Ужгородського національного університету. Після закінчення його призвали на строкову службу в ЗСУ. Відслуживши, присвятив життя педагогічній діяльності – 27 років пропрацював майстром виробничого навчання у професійно-технічному навчальному закладі, де ділився своїми знаннями та вміннями з учнями.

В’ячеслав був надійною опорою рідним, чуйним сином, люблячим чоловіком, вимогливим і водночас ніжним та турботливим батьком. У захисника залишилися мати, дружина, двоє дітей.

Чин похорону відбувся на набережній Незалежності біля пам’ятника жертвам Голодомору. Попрощатися з Героями прийшли рідні та близькі, друзі, міський голова Богдан Андріїв, заступник начальника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець, ужгородці, військові-побратими.

Поховали Героїв на Пагорбі Слави поряд з іншими захисниками, які повернулися додому на щиті.

Вічна та світла пам’ять…

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах