148714
10:40 19.062023

Вінницьких та закарпатських гвардійців нагородили державними нагородами

Життя 2032

Медалі «За військову службу Україні» вручив начальник Західного територіального управління Національної гвардії України бригадний генерал Олександр Буравков.

«Нехай ця нагорода стане символом нашої вдячності та поваги до вас. Ви продовжуватимете служити прикладом і надалі, показуючи найкращі якості справжніх військових професіоналів. Ваші зусилля та самопожертва сприяють безпеці і процвітанню нашої держави. Ще раз від щирого серця вітаю вас з цією заслуженою нагородою. Нехай вона стане пошановним знаком вашого героїзму та військової доблести. Будьте завжди пильними, сильними та готовими захищати нашу землю», – подякував бригадний генерал.

Також нагрудним знаком «За доблесну службу» нагороджені закарпатські гвардійці. Нещодавно вони повернулись з зони бойових дій після виконання завдань. Подякою Національної гвардії України та нагрудним знаком «За доблесну службу» нагородили військовослужбовців інженерно-саперного відділення за зразкове виконання службового обов’язку, бездоганну сумлінну службу, відданість Військовій присязі та українському народові, високу професійну майстерність, особисту мужність і відвагу, виявлені під час відсічі збройної агресії.

«Навряд чи зараз я зможу в деталях розповісти про ту роботу, яку виконував наш підрозділ. Але, повірте, це було дуже корисно для наших сил оборони. І зовсім некорисно для ворога. Для нас це не перше відрядження. Всі хлопці в нашому відділенні знають свою роботу і виконують її найкращим чином. Я дуже радий, що всі повернулись живими та здоровими – це найголовніше. Дякую командуванню за відзнаку. Це заслужена нагорода для всього нашого підрозділу», – розповів нацгвардієць з позивним «Іспанець».

Одразу після повернення закарпатські сапери пройшли в одному з санаторно-оздоровчих комплексів краю декомпресію – це одна з форм психологічної реабілітації і тепер готуються до відпустки і подорожі додому.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах