1487
11:36 16.042016

Туристи з Коломиї приїхали на Закарпаття помилуватися цвітінням сакур. ФОТО

Життя 4634

Ужгород сакури 1

Сьогодні о сьомій ранку до Ужгорода приїхав автобус з півсотнею туристів із Коломиї Івано-Франківської області. Про це стало відомо кореспонденту «Карпатського об’єктива». 

 На фоні сакури по вулиці Льва Толстого (напроти обласного муздрамтеатру) фотографується п’ятеро дівчат. Охають і ахають. З їхньої розмови зрозуміла, що нетутешні. Знайомимось: Марія, Марта, Марта, Оля, Юля.  Дівчата навчаються в Коломийському медичному коледжу імені Івана Франка Івано-Франківської області.

– Викладачі нашого коледжу організували для нас, студентів, поїздку на Закарпаття, аби ми помилувалися сакурами, – розповідає Марія. – В Ужгороді ми вперше. Таке враження, що це не Україна, а закордон. Наша Коломия гарна, але ваші краєвиди такі живописні! Дуже багато магнолій, квітучих дерев, кущів.

– Ми вперше в житті бачимо цвітіння сакури. Хотіли зламати гілку, аби вдома показати рідним, але не наважилися пошкодити таку красу, – зізналися мої співрозмовниці і додали: – Шкода, що у нас холодніше, а то ми б у себе теж посадили сакури.

Зранку коломийчани відвідали Ужгородський замок, після обіду – Мукачівський «Паланок».

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах