148227
21:30 6.062023

Представники обласної влади та Нацгвардії з нагоди професійного свята відзначили журналістів

Життя 5501

6 червня професійне свято традиційно відзначили журналісти. Отож з цієї нагоди працівників обласних та всеукраїнських медіа привітали представники Закарпатської обласної ради, ОВА та Національної гвардії України.

Від імені обласної військової адміністрації за наполегливу працю і відданість професії журналістам подякував та вручив відзнаки виконувач повноважень голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. Приємно відзначити, що серед інших майстрів пера за вагомий особистий внесок у розвиток журналістики та високу професійну майстерність подяку голови Закарпатської обласної військової адміністрації отримала й кореспондентка «Карпатського об’єктива» Христина Біклян.

Від Закарпатської обласної ради журналістів привітав перший заступник голови Андрій Шекета. У своїй промові він наголосив, що зараз дуже непрості умови ведення інформаційної діяльності, оскільки є чимало відомостей, які потребують тиші. Відтак побажав кожному з присутніх не зупинятися в розвитку, вдосконалювати свої навички, аби бути максимально корисними суспільству.

Отож Андрій Шекета вручив подяки Закарпатської обласної ради колективам редакції видання «Карпатський об’єктив», телерадіокомпаній «М-студіо», «21: Ужгород», телеканалу «Перший кабельний», а також Каріні Асад, головній спеціалістці відділу пресслужби управління інформаційного забезпечення діяльності Закарпатської облради.

Від імені Національної гвардії України медійників привітав командир військової частини Дмитро Гуртовський. Серед інших він вручив подяку і головному редактору газети «Карпатський об’єктив» Олегу Семберу за високопрофесійну роботу, внесок в інформаційну боротьбу з агресором і нашу перемогу над ворогом.

Руслан ФАТУЛА

ВІДЕО: Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах