147420
15:31 23.052023

Карпатський національний парк долучився до відзначання Дня біологічного різноманіття

Життя 1182

Ще 20 грудня 2000 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 22 травня Міжнародним днем біологічного різноманіття. В цей день була прийнята і Конвенція про біологічне різноманіття, щоб привернути більше уваги до захисту усіх організмів та видів у межах їх природних середовищ.

Працівники відділу еколого-освітньої роботи активно долучилися до відзначення цієї дати, бо біорізноманіття, яке ми бачимо сьогодні, навіть на території Карпатського НПП – це продукт еволюції життя впродовж тривалого часу і має економічну, рекреаційну, культурну, екологічну та інші цінності. Від нього залежить і наше власне здоров’я, а також здоров’я економіки та суспільства в цілому.

Тож проведення екологічного квесту в «Літньому класі» для дітей з регіону, який все ще страждає від російської агресії (м. Кривий Ріг), стало надзвичайно цікавим, захопливим та пізнавальним. Оскільки захід проводився серед карпатської природи в безпосередній близькості від лісових мешканців на території Вольєрного господарства. Діти не тільки познайомилися з тваринами Карпатського НПП, але й закріпили свої знання, граючи в «Шишкофон», «Знайди тварину», «Вгадай, чий слід», «Хто заховався в ребусі?». Батьки, які супроводжували дітей та керівник були в захвати від отриманої в результаті проведення інтерактивного заходу.

Про це інформує Карпатський національний природний парк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах