146900
13:45 12.052023

До операції «Захід-2023» додатково залучать понад пів тисячі правоохоронців

Життя 2309

Підрозділи Національної гвардії України разом з працівниками Державної прикордонної служби задіяні у спеціальній операції «Рубіж-2023». Вона розпочалась 27 квітня, і триватиме два місяці в Закарпатській та Чернівецькій областях.

Про це повідомляє Портал МВС, Державна прикордонна служба України.

Військовослужбовці НГУ залучені для посилення контролю за дотриманням режиму Державного кордону та стабілізації обстановки на відповідних ділянках. Закарпатські нацгвардійці разом з військовослужбовцями Мукачівського та Чопського прикордонних загонів проводять заходи в рамках спецоперації у визначених районах області.

Крім того, передбачено проведення спільних заходів зі співробітниками Служби безпеки України, Національної поліції, Національної гвардії, територіальних підрозділів комплектування та соціальної підтримки, а також представниками органів державної влади та місцевого самоврядування.

З метою підвищення ефективності заходів, Міністерством внутрішніх справ України було прийнято рішення про залучення до операції також особового складу закладів вищої освіти МВС.

Таким чином, правоохоронний контингент у двох вищевказаних регіонах України тимчасово збільшиться на понад пів тисячі осіб. Вони допомагатимуть охороняти правопорядок у прикордонній зоні, в тому числі з метою запобігання спробам незаконного перетину кордону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах