146658
10:39 8.052023

Поранений під час виконання службових обов’язків поліцейський поїде на реабілітацію в Бельгію

Життя 1893

24-річний Андрій народився у місті Марганець. Тут закінчив школу та коледж, вступив до Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Після успішного закінчення ВУЗу пішов працювати у поліцію. З початку повномасштабного вторгнення росії, хлопець знаходився в епіцентрі війни.

Другого березня Андрій разом з колегами охороняв блок-пост на в’їзді в Марганець, коли стався потужний артилерійський обстріл. Їхню позицію буквально накрило російськими снарядами. Хлопець дивом вижив, але отримав численні важкі поранення. За життя Андрія спочатку боролись у Києві, потім у Дніпрі та Львові. Хлопцю зробили ряд хірургічних втручань, його права рука сильно обгоріла і не функціонує. Нині Андрій проходить лікування в Ужгороді, його стан стабільний, проте, чи зможе хлопець ходити наразі не відомо. За складну операцію на хребті та подальшу реабілітацію готові взятися лікарі із Бельгії.

Вже готовий пакет супроводжуючих документів, а от закордонного паспорту для поїздки у хлопця не було, тому працівники ГУДМС в Закарпатська область спрацювали оперативно і днями Андрій отримав новенький документ.

Про це інформує Міграційна служба Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах