146432
11:36 2.052023

Німецька гуманітарна організація «Sign of Hope» надає підтримку вимушеним переселенцям на Закарпатті

Життя 2457

Команда місії спільно зі словацькими партнерами й урядом ФРН у різних куточках регіону створила 40 дитячих просторів і 20 нових спортивних майданчиків.

Сьогодні іноземні партнери планують розширити свою підтримку за кількома напрямками. Про це під час зустрічі із Петро Добромільський – заступник голови Закарпатської ОДА повідомили представники «Sign of Hope».

Директорка місії Вероніка Філіпек зазначила, що їхня команда розглядає можливість надавати грошову допомогу переселенцям, а також організовувати літню кампанію з оздоровлення та відпочинку для дітей з інших регіонів країни у денних таборах Закарпаття.

Петро Добромільський зауважив, що в умовах війни молодше населення потребує особливої соціальної уваги та підтримки, тому реалізовувати такі проєкти украй необхідно, адже сьогодні основне завдання дорослих – допомогти дітям забути пережите й знову повернутися в дитинство, котре було в них до війни.

Заступник голови ОВА подякував партнерам за важливу підтримку постраждалих від війни, які знайшли прихисток на Закарпатті.

Довідково

«Sign of Hope» – німецька організація, яка функціонує з 1983 року та має значний досвід у реалізації гуманітарних проєктів. Вона надає необхідну підтримку людям у більш ніж 20 країнах світу.

Комплексно працює з ВПО одразу в кількох регіонах України, зокрема надає психосоціальну, грошову допомогу, а також опікується українцями, які через війну сьогодні проживають у Словаччині та Молдові.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах