146027
16:57 25.042023

Голова облради Володимир Чубірко вручив відзнаку обласної ради Маріанні Сокач

Життя 5968

Спікер облради привітав із днем народження Маріанну Сокач – заслуженого працівника культури України, голову циклової комісії «Фортепіано», викладача-методиста Комунального закладу «Ужгородський музичний фаховий коледж імені Д. Є. Задора» Закарпатської обласної ради. Він щиро подякував ювілярці за педагогічну роботу, виховання юних талантів та побажав міцного здоров’я, родинного щастя, натхнення, нових звершень на творчій ниві.

Володимир Чубірко вручив іменинниці Грамоту облради, за вагомий особистий внесок у розвиток культури і мистецтва краю, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм.

Маріанна Сокач є продовжувачем кращих традицій педагогічних надбань закарпатської фортепіанної школи. Викладач сформувала цілу плеяду піаністів, які продовжили навчання як в українських вищих освітніх закладах, так і в закордонних. Сумлінно плекаючи виконавські навики в своїх студентів, вона виховала багато високопрофесійних піаністів, які здобули звання лауреатів міжнародних та всеукраїнських конкурсів, серед них: Д. Шевченко, А. Ерп, О.Лучков, М. Поладі та багато інших.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах