145680
15:46 17.042023

На Закарпатті підвели підсумки практичної підготовки курсантів Національної академії Держприкордонслужби

Життя 6335

Курсанти Національної академії Держприкордонслужби завершили практичну підготовку у підрозділах Чопського та Мукачівського прикордонних загонів.

Впродовж місяця хлопці та дівчата, що здобувають професію охоронця державних рубежів, на практиці відпрацьовували отримані у прикордонному виші знання безпосередньо у підрозділах охорони державного кордону. Разом зі штатними прикордонниками вони залучалися до служби, вивчали тонкощі прикордонної справи, переймали досвід майбутніх колег. Курсанти ознайомлювалися з роботою керівників прикордонних підрозділів, виконували завдання з охорони державного кордону та відпрацьовували навички роботи з персоналом.

В управлінні Чопського та Мукачівського загонів підвели підсумки виконання курсантами завдань служби. Кожному із них було надано принципову оцінку за виконання завдань з охорони кордону. Найсумлінніших відзначили грамотами керівництва органів охорони державного кордону. Після цього майбутні офіцери вибули до Національної академії. Там вони продовжать навчання, а після отримання дипломів та первинного офіцерського звання повернуться на кордон уже у якості керівників.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах